Læger

Læge Helge Madsen, Speciallæge i Almen medicin Helge Madsen har været praktiserende læge i denne praksis siden januar 1991. Han arbejder sideløbende med lægers efteruddannelse og er i den forbindelse ansat i Region Sjælland som Almenmedicinsk uddannelseskonsulent om tirsdagen.  
Læge Berit Lassen, speciallæge i Almen medicin Berit Lassen blev færdiguddannet som læge i 1989 og som speciallæge i almen medicin i 1997. Hun har arbejdet som praktiserende læge i Korsør siden 2001, hvor hun starter som kompagnon i Lægecenter Korsør. Hun arbejder sideløbende med kvalitetsudvikling og er i den forbindelse ansat som konsulent i Dansk Almenmedicinsk Kvalitets Enhed (www.DAK-E.dk) om torsdagen.  
Læge Helene Præstholm. Kompagnon fra 2019 i Lægecenter Korsør. Uddannet læge i 2009. Speciallæge i almen medicin 2019. Uddannet i region Syd, arbejdet på Fyn. Været i Grønland for at arbejde 2 gange. IMG_2808
Læge Søren Gottlieb, Speciallæge i Almen Medicin Søren Gottlieb blev uddannet fra Københavns Universitet 2005.Medbringer erfaringer fra flere sygehuse i region Sjælland og Region Syd.