Hvem er vi

Lægecenter Korsør har sine rødder tilbage i 1975 hvor lægerne i Korsør dannede kompagniskaber i stedet for at arbejde hver for sig. Klinikken lå de første år på Caspar Brands Plads nr. 9, hvor pladsen efterhånden blev for trang, hvorefter vi i 1996 flyttede ind på 1. sal i det gamle posthus i Korsør på Gammel  Banegårdsplads nr. 4, hvor vi siden har holdt til fra 2001 under navnet Lægecenter Korsør.

I og med lægehuset er en kompagniskabspraksis betyder det, at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger der er til rådighed på det pågældende tidspunkt.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en ældre kollega fra lægehuset, der står som garant for at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt. I forbindelse med uddannelsesforløbet kan konsultationerne blive optaget til senere gennemgang – men kun ved accept fra patienten.

Vores daglige arbejde udføres efter den gældende overenskomst mellem sygesikringen og de praktiserende læger i samarbejde med praktiserende speciallæger, forskellige faggrupper som blandt andet fysioterapeuter, sygehusvæsenet og social- og sundhedsforvaltningen.

I klinikken arbejder 4 læger, 4 sygeplejersker, 1 bioanalytiker, 1 social-og sundhedsassistent, 2 lægesekretærer og 2 rengøringsassistenter som hver især har deres arbejdsområder.

Lægernes arbejde

Klinikpersonalets arbejde