Akut sygdom

Åben konsultation i klinikken ved akut opstået sygdom:
Mandag – Fredag: 08:30 – 09:00.
Der er mulighed for åben konsultation uden forudgående aftale hver dag. Her kan du møde op kl. 08:30, køre dit sundhedskort igennem kortlæseren og tage plads i venteværelset. Du vil derefter blive tilset af en læge. Der vil være tale om korte konsultationer á fem minutters varighed. Der kan forekomme ventetid alt efter, hvor mange patienter der møder op.
Vær opmærksom på, at ved åben konsultation løses den akutte problemstilling, men der må bestilles tid til mere komplicerede og længerevarende problemstillinger, som kræver en samtale, udfyldning af attester, flere undersøgelser eller et egentligt udredningsprogram.
Til akutte isolerede problemer afsættes mindre tid til vurdering og akut behandling, oftest samme dag. Ved behov aftales der tid til yderligere konsultationer på et senere tidspunkt.

OBS: Har man symptomer som hoste, snot, feber og halssmerter, må man ikke møde op i klinikken! Benyt i stedet akut videokonsultation i samme tidsrum.

 

Videokonsultation ved akut opstået sygdom
Da vi grundet corona-pandemien fortsat holder lukket for åben konsultation om morgenen, vil vi fra mandag d. 25. maj 2020 tage akut videokonsultation i brug.
Det betyder for dig som patient, at du igen vil få mulighed for at tale med en læge eller en sygeplejerske uden forudgående aftale ved akut opstået sygdom.

Hvordan fungerer akut videokonsultation?
1. Hent app’en “Min læge”.
2. Log ind med Nem-ID.
3. På forsiden finder du en fane, hvor du kan trykke “Start videokonsultation”. Herefter kommer du ind i et virtuelt venteværelse. Det er VIGTIGT, at du i kommentarfeltet skriver udførligt, hvad din henvendelse drejer sig om. Du kan med fordel tage høretelefoner med mikrofon på, så er lyden bedst.

Der er akut videokonsultation mandag – fredag fra 08:30 – 09:00, det er i dette tidsrum, du kan logge ind i venteværelset. Herefter vil en læge eller en sygeplejerske snakke med dig.
HUSK at der her også kan forekomme ventetid!

 

Resten af dagen er der kun mulighed for akut konsultation ved telefonisk aftale.

 

Uden for åbningstiden kan der rettes henvendelse til:

Akuttelefonen på telefon: 70150708

Lægevagten på telefon: 70150700

Psykisk sygdom på telefon: 58536420 (Psykiatrisk Akutmodtagelse- Slagelse)

Tandpinevagten på telefon: 2960011